2 mai 2024
SportJudo/ Cupa Transilvania: De patru ori argint

Judo/ Cupa Transilvania: De patru ori argint

Judoka CSM Bacău au cucerit patru medalii de argint la Cupa Transilvania derulată la finalul săptămânii trecute, în Sala Sporturilor din Câmpia Turzii. Competiția a reunit 300 de participanți de la 25 de echipe din România și Republica Moldova, care s-au întrecut la categoriile de vârstă U14 și U16.

Medaliații secției pregătite de Aurel Chelariu au fost: Lavinia Bălan (40 kg, U16), Radu Nistor (42 kg, U14), Eduard Benchea (50 kg, U14) și Andrei Buga (55 kg, U16). „CSMeii” s-au deplasat cu un lot din cinci sportivi, Ștefan Buga (care s-a luptat foarte bine) fiind singurul rămas în afara podiumului din cauza handicapului de vârstă (e cu un an mai mic) și de greutate (având 34 de kg, a fost nevoit să concureze la categoria 42 kg).

De notat faptul că, în condițiile în care clubul nu are încă alocate fonduri, sportivii CSM Bacău și-a plătit singuri cheltuielile de transport, masă și cazare, plus taxa de participare la concurs. La finalul acestei săptămâni este programată finala Campionatului Național U18 de la Deva, la care vor participa și judoka antrenați de Aurel Chelariu.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri