26 mai 2024
MagazinMondenAmy Adams va fi partenera lui Superman

Amy Adams va fi partenera lui Superman

Actrita Amy Adams, nominalizata de trei ori la premiile Oscar, a fost aleasa sa joace rolul lui Lois Lane in viitorul film "Superman" care va fi lansat la sfarsitul anului viitor. Adams a aflat ieri ca a primit rolul, in urma unei auditii la care au participat Natalie Portman, castigatoarea Oscarului 2011 pentru cea mai buna actrita in rol principal, Olivia Wilde, cunoscuta din "House M.D.", Keira Knightley, Emily Blunt si alte nume mari de la Hollywood.
"Am cautat mult ca sa o gasim pe Lois. Am vazut mai multe candidate dar, cand ne-am intalnit cu Amy Adams, am stiu ca este perfecta pentru rol", a povestit regizorul Zack Snyder pentru LA Times. Acesta a adaugat faptul ca Adams are personalitatea potrivita pentru a juca rolul unei femei puternice si profesioniste care ii poate face fata oricarui barbat, chiar si unuia care poate sari peste zgarie-nori dintr-o singura miscare.
In noul "Superman", Henry Cavill va juca rolul dublu Clark Kent / Superman si ii va avea drept "parinti" pe Diane Lane si Kevin Costner. (gandul.info)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri