30 aprilie 2024
SportJudo/ București Open: Start încurajator

Judo/ București Open: Start încurajator

După o pauză de trei luni, judoka de la CSM –Palatul Copiilor Bacău antrenați de Dorin Cruceanu au revenit pe spațiile de luptă. Come-back-ul s-a produs cu ocazia turneului internațional „Judo Open Bucuresti”, care a reunit weekend-ul trecut, în Capitală, peste 500 de sportivi legitimați la 37 de cluburi din Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova, Serbia, Bosnia-Herțegovina și, bineînțeles, România.

La întrecerile rezervate categoriilor de vârstă cuprinse între U 8 și U16, băcauanii s-au prezentat cu zece sportivi, șase dintre aceștia urcând pe podiumul de premiere. Astfel, Giulia Mihai (U11), Rebeca Bejan (U15) și David Cioineag (U16) au cucerit argintul, Ștefania Maticiuc (U9), Ana-Lucia Patea (U11) și Alexandru Zaharia (U11) și-au trecut în cont bronzul, în timp ce Alexandru Popovici a obținut un loc 5.

„Sunt mulțumit de rezultate, având in vedere perioada de pauză în care sportivii mei nu au pus judogi-ul pe ei. După o vacanță așa lungă și după schimbarea categoriei în cazul unora dintre ei, consider că stăm destul de bine”, a declarat antrenorul Dorin Cruceanu.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri