30 aprilie 2024
SportÎncă două victorii băcăuane

Încă două victorii băcăuane

Ioan Sergiu Apostu și Cosmin Andrei Toboșaru au completat ieri seria succeselor repurtate de CSM-SCM Bacău la Naționalele Under 19 de box. Gala de azi, decisivă pentru accesul în semifinale, va începe la ora 17.00, accesul în Sala de Atletism fiind liber.

Boxul băcăuan își respectă statutul de gazdă al Naționalelor de Tineret. O confirmă bilanțul primelor două zile de concurs: trei partide, trei victorii în contul pugiliștilor legitimați la SCM- CSM Bacău. După reușita obținută în sesiunea inaugurală de Valentin Bârgăoanu, la 64 kg, ieri au venit două noi succese pentru boxerii coordonați de Relu Auraș.

Astfel, la 46-49 kg, Ioan Sergiu Apostu nu i-a dat nicio șansă gorjeanului Dorinel Corduși. Grație unei prestații fără niciun fel de ezitare, băcăuanul și-a silit adversarul să abandoneze după prima rundă. Un meci foarte bun a făcut și celălalt reprezentant al Bacăului care a urcat ieri în ring: Cosmin Andrei Toboșaru.



Acesta l-a învins la puncte în limitele categoriei 56 kg pe Marian Chiriac la capătul unei confruntări apreciate de asistența din Sala de Atletism. „Având în vedere că, pe lângă medaliile puse în joc, miza acestor Naționale este selecționarea pentru Europenele din septembrie, din Bulgaria, este normal ca sportivii să dea tot ce au mai bun”, a opinat antrenorul lotului reprezentativ al României, Relu Auraș.

„Avem copii buni, care își demonstrează valoarea, mai ales că evoluează acasă”, a adăugat „secundul” lui Auraș, Nicu Cara. Gala de astăzi, programată la ora 17.00 și la care accesul publicului este liber, se anunță decisivă pentru accederea în semifinalele de vineri.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri