30 aprilie 2024
EducațieAu dat bir cu fugiții! 250 din cei 800 de candidați la...

Au dat bir cu fugiții! 250 din cei 800 de candidați la titularizare n-au mai dat examenul

Astăzi, 17 iulie, cei care vor să intre în învățământ sau care lucrează deja în sistem și doresc să se titularizeze pe catedră au susținut proba scrisă în acest examen.

Au fost validate în total 805 de dosare, asta după ce candidații care s-au înscris la Titularizarea 2019 au avut de susținut probele practice sau inspecțiile la speciale la clasă. Proba scrisă a început la ora 10.00 și a durat patru ore, în cele două centre de examen stabilite de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Bacău, respectiv Colegiul Tehnic de Comunicații „N.V.Karpen” și Colegiul Național Pedagogic „Stefan cel Mare”.

„Au predat efectiv lucrările comisiei de examen doar 552 de candidați. Din cei 805 de candidați înscriși, 85 au absentat, iar restul s-au retras în timpul examenului”, a declarat prof. Oana Bărbuț, inspector școlar ISJ Bacău.



Bacăul are anul acesta 1.183 de coduri vacante sau rezervate, respectiv posturi/catedre sau număr de ore variabile, dar numai 182 dintre acestea sunt titularizabile. Nota obținută la proba scrisă are o pondere de 75% în media de repartizare. Pe 23 iulie se vor afișa primele rezultate, între 23 și 24 iulie se înregistrează contestațiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iulie.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri