30 aprilie 2024
Sport„CSMeii” și-au configurat programul

„CSMeii” și-au configurat programul

Prim-divizionara de handbal masculin CSM Bacău și-a configurat programul de pregătire din această vară. „CSMeii” se vor reuni luni, 15 iulie, la sediul clubului, sub conducerea noului antrenor, Adrian Petrea.

În perioada 19-26 iulie, handbaliștii băcăuani vor efectua un cantonament la Comănești, pentru ca pe data de 27 să dispute primul amical al verii, pe teren propriu, cu HC Vaslui. În perioada 1-2 august, echipa antrenată de Adi Petrea va bifa o „dublă” cu Dobrogea Sud Constanța, la Sfântu-Gheorghe, pentru ca în intervalul 9-11 să găzduiască o nouă ediție a Trofeului Municipiului Bacău, la care vor mai participa CSM Focșani, CSM Făgăraș și HC Buzău.

Pe 14 august, băcăuanii vor susține un test la Reșița, cu gazdele de la CSM, după care se vor deplasa la Timișoara, unde sunt invitați la un turneu alături de formația locală, Poli, Potaissa Turda și Metaloplastika Sabac (Serbia). În săptămâna premergătoare startului de campionat, CSM Bacău va mai susține un amical, fie cu Focșaniul, fie cu Buzăul.



„CSMeii” vor începe Liga Zimbrilor pe 31 august, acasă, contra Dunării Călărași. La capitolul noutăți, CSM Bacău mizează pe portarul din Belarus Viaceslau Saldatsenka, pe interul dreapta sârb Nikola Crnoglavac, pe Ștefan Târzioru și pe Ștefan Huta. În ceea ce privește plecările, formația băcăuană s-a despărțit în inter-sezon de rusul Maksimov și de Totoi.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri