30 aprilie 2024
SportTenis/ Cupa Municipiului Bacău: Încep calificările

Tenis/ Cupa Municipiului Bacău: Încep calificările

Cea de-a 19-a ediție a Cupei Municipiului Bacău la tenis, turneu organizat de Consiliul Local Bacău și dotat cu premii în valoare de 25.000 dolari plus ospitalitate, își intră în pâine. Astăzi și mâine dimineață sunt programate cele două tururi de calificare, pentru ca de mâine după-amiază să înceapă meciurile de pe tabloul principal.

Pe tabloul de 32 figurează 20 de tenismeni calificați direct cărora li se adaugă opt veniți din calificări și patru posesori de wild-carduri. Trei wild-carduri au fost repartizate gazdelor de la SCM Bacău (Alexandru Manole, Petru Berdilă și Bogdan Manole), cel de-al patrulea fiind acordat de FRT lui Filip Cristian Jianu.

Nouă dintre participanții la ediția din acest an a Cupei Municipiului Bacău se regăsesc în Top 500 ATP, cel mai bine cotat fiind peruanul Juan Pablo Varillas (345 ranking ATP). Pe tabloul principal va fi prezent, alături de nume precum Alejandro Tabilo (Chile), Enrico Della Valle (Italia), Alafia Ayeni (SUA) sau Manuel Pena Lopez (Argentina) și câștigătorul din 2018, Jules Okala (Franța).



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri