30 aprilie 2024
ActualitateEcho Pluse, la un pas în Campionatul Național de Robotică FIRST

Echo Pluse, la un pas în Campionatul Național de Robotică FIRST

Echipa de robotică Echo Pulse a Colegiului Național „Ferdinand I” a participat, zilele acestea, la evenimentul de tip demo organizat de asociația Nație prin Educație.

Au concurat alături de alte 25 de echipe în meciurile pregătitoare pentru etapa regională a Campionatului Național de Robotică FIRST Tech Challenge România, obținând a cincea poziție în clasament. Cu toții cred, entuziasmați, că se vor califica la faza națională a competiției.

„Fiecare nou eveniment la care participă este un pas înainte prin care aceștia prind încredere în propriile forțe, dezvoltând împreună comunitatea STEM Ferdinand (Science, Techology, Engineering, Mathematics). Își doresc să promoveze și să propage în rândul tinerilor ideea că împreună suntem mai puternici, mai creativi, că împreună putem da viață ecoului ideilor care au existat doar în mintea noastră”, ne-a declarat prof. Nicoleta Zărnescu, directorul adjunct al colegiului.



Au susținut participarea echipei la acest eveniment, în calitate de sponsori, Aerostar S.A., SCC Services România, Nest Hub Coworking S.R.L. și Asociația Părinților din colegiu.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri