George Cojocărescu a cucerit Trofeul „George Hazgan”

    Alături de Cornelia Ciobanu, directorul festivalului
    Dacă anul trecut a reușit să obțină premiul I la Festivalul Național de Romanțe „George Hazgan” de la Botoșani, cântărețul băcăuan George Cojocărescu a reușit anul acesta să se impună și să câștige Trofeul festivalului.

    Prestigioasa competiție, ajunsă la cea de-a VII-a editie, s-a disputat pe 23 și 24 noiembrie 2018 și a fost organizată de Centrul Județean pentru Cultură Botoșani.

    Festivalul s-a bucurat de aportul Orchestrei Rapsozii Botoșanilor dirijată de maestrul Ciprian Potoroacă iar din juriu au făcut parte conf. univ. Gabriela Pipelea, prof. Mirel Azamfirei, prof. Ciprian Potoroacă iar președinte a fost Florentina Satmari, cea supranumită „mama romanței”.



    Obținând trofeele celor două mari festivaluri de gen de pe cele două maluri ale Prutului, George Cojocărescu a declarat pe scenă, atunci când a primit trofeul:

    „Aici se încheie activitatea mea competițională. Dedic acest premiu soției mele care va fi cea mai bucuroasă pentru că am promis că dacă am să câștig acest trofeu, am să mă las de fumat.” Valoarea premiului obținut la acest festival este de 2.000 de euro.

    Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"