30 aprilie 2024
ActualitateNu sunt drumuri blocate în județul Bacău

Nu sunt drumuri blocate în județul Bacău

Prima ninsoare din iarna 2018-2019 nu a blocat drumuri în județul Bacău. „S-a circulat mai greu pe unele sectoare, dar firmele cu care avem contract au scos utilajele și au împrăștiat antiderapant încă de la prima oră”, a declarat Lena Ardeleanu, directoarea Serviciului Public Județean de Drumuri (SPJD) Bacău.

Dimineață, s-a circulat cu dificultate la Tărîța, spre județul Neamț, și în Poduri, la Făgădau, pe panta de la Cernu. După o oră au apărut utilajele și au rezolvat situația.

Au fost închise șase tronsoane de drum cu trafic foarte redus, prin decizia Consiliului Județean. E vorba despre DJ 207 F Pădureni-Ilieși (pentru care este disponibilă varianta de ocolire Berești Bistrița-Pădureni-Racova-Ilieși), DJ 252 Ocheni-Găiceana (cu varianta de ocolire Huruiești-Ocheni-Dealu Morii-Găiceana), DJ 156 H Runc-graniță Neamț (drum închis, impracticabil, DJ 156B Blăgești-Băsești (drum închis-pod avariat), DJ 252 B Gioseni-Bazga (cu varianta de ocolire Chetriș-Gioseni-Horgești-Bazga), DJ 252F Bărtășești-Brad (cu varianta ocolire Iz. Berheciului-Brad).



Pentru perioada 2018-2020, SPJD Bacău a încheiat contract de întreținere a drumurilor și combatere a poleiului și zăpezii cu asocierea de firme Conextrust SA Bacău – Aqua Park SRL Roznov.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri