30 aprilie 2024
SportVine campioana!

Știința Bacău- CSM București (sâmbătă, ora 17.30, Sala Sporturilor)

Vine campioana!

Deși măcinată de incertitudini și de probleme financiare, Știința Bacău pare decisă să joace un rol de protagonistă și în actuala ediție a Diviziei A la volei feminin. O confirmă și startul lansat, cu două victorii fără set pierdut în două partide, ultima pe terenul lui Dinamo. Sâmbătă, studentele vor avea parte de un examen foarte dificil. În Sala Sporturilor sosește campioana României, CSM București, echipă burdușită cu straniere de top.

Băcauancele abordează însă cu încredere confruntarea, antrenorul Florin Grapă mizând și pe susținerea publicului. „E greu, suntem conștienți de asta, dar noi ne jucăm șansa. Vom face tot posibilul ca spectatorii, pe care-i așteptam într-un numar cât mai mare la sală, să plece la sfârșit multumiți de evoluția noastră. Dacă, pe lângă jocul bun, vom reuși și un rezultat pozitiv, va fi cu atât mai bine”, a declarat antrenorul Științei, Florin Grapă.

Celelalte meciuri ale etapei a treia: Alba Blaj- „U” NTT Data Cluj, CSM Târgoviște- Agroland Timișoara, CSM Lugoj- Dinamo. Belor galați stă.



Clasament

1. Alba Blaj 2 2 0 6-0 6p.
2. Știința Bacău 2 2 0 6-0 6p.
3. CSM Târgoviște 2 2 0 5-3 4p.
4. Agroland Timiș. 2 1 1 3-3 3p.
5. „U” NTT Cluj 2 1 1 3-3 3p.
6. CSM București 1 1 0 3-2 2p
7. CSM Lugoj 2 0 2 0-6 0p.
8. Dinamo 1 0 1 0-3 0p.
9. Belor Galați 2 0 2 0-6 0p.

Va fi maraton

Sâmbătă, va fi maraton în Sala Sporturilor. Astfel, partida dintre Știința și CSM Bucuresti, din etapa a treia a Diviziei A1 la volei feminin va fi precedată de alte două meciuri. Unul de volei masculin, în A2 și altul de handbal masculin, în Liga Zimbrilor. Astfel, de la ora 11.00, voleibaliștii Științei Bacău vor primi vizita liderei Seriei de Est, Știința București.

Oaspeții sunt singurii cu maximum de puncte, în timp ce băcăuanii vin după prima victorie stagională, repurtată runda trecută, la Râmnicu-Sărat. De la ora 15.00, va fi rândul handbaliștilor de la CSM Bacău să pășească pe parchetul Salii Sporturilor. „CSMeii” lui Eden Hairi vor căuta cea de-a treia victorie din campionat contra Minaurului Baia Mare. Partida dintre CSM și Minaur contează pentru etapa a noua a Ligii Zimbrilor.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri