30 aprilie 2024
Top StoryAccident cu două victime

Accident cu două victime

La data de 02 septembrie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii rutieri au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia două persoane au necesitat îngrijiri medicale.

Din primele verificări s-a stabilit că o femeie de 68 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Bacău – Adjud, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, care circula în faţa sa.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto şi a unui pasager, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bacău.



Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia de 68 de ani nu a putut fi testată alcoolscopic, însă, în ambele cazuri au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămarea corporală din culpă.

În timpul călătoriei, cei de la volan trebuie să păstreze în mers o distanţă de siguranţă faţă de vehiculele de dinainte şi să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri