20 aprilie 2024
EconomieAluplast începe în Bacău o nouă producție de uși și ferestre din...

Aluplast începe în Bacău o nouă producție de uși și ferestre din PVC

Cel mai mare producător de sisteme de ferestre și uși din PVC din Polonia, grupul Aluplast a semnat un parteneriat cu MAXIMA FERESTRE unul din cei mai importanți producători de tâmplărie termoizolantă din zona de est a României.

Din 1982, grupul Aluplast își desfășoară activitatea în domeniul dezvoltării, producției și distribuției sistemelor de înaltă clasă de profile pentru ferestre din PVC, numărându-se astăzi printre cele mai cunoscute mărci din Europa. Aluplast a devenit cu timpul o firmă internațională cu aproximativ 1.300 de colaboratori. Astăzi grupul numără 24 de reprezentante de producție și vânzare constituindu-se un partener de încredere pentru cei aproximativ 1.000 de clienți Aluplast, care produc circa 10 milioane de ferestre.

În sondajul efectuat în piață de către Industry Analysis Centre (Centrul de Analiză în Industrie) timp de șapte ani la rând, Aluplast a înregistrat cel mai bun scor la categoriile: cea mai variată gamă de produse, oferta cu cel mai bun raport calitate/preț și cea mai inovativă companie.



Maxima Ferestre este o afacere de familie, fondată în Bacău în anul 2012, care are ca acționari pe soții Ionuț Z.C. și Otilia Z.C. Fabrica are sediul la marginea orașului Bacău, pe o suprafață de 4.500 mp, și numără în prezent peste 70 de angajați. Tehnologia furnizată de către firma germană Rotox, precum și materia primă furnizată de producători de top din Europa fac ca produsele pe care societatea le distribuie în prezent în peste 10 județe din țară și la export, să fie la cel mai înalt nivel de calitate.

Societatea se identifică în piața de profil ca fiind o societate flexibilă, tânără si cu o puternică unitate de grup.

Începând cu 25 iunie, în fabrica din Bacău va începe producția de ferestre și uși pe sistemul Ideal 4.000 (sistem cu 6 camere de izolare termică și adâncime de montaj de 70 mm) și ulterior sistemul Ideal 8000 (sistem cu 6 camere de izolare termică și adâncime de montaj de 85 mm).
Prezentarea oficială va fi făcută de către Christian Voicu, managerul general al Aluplast, în cadrul unei conferințe care va avea loc pe 21 iunie, la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri