30 aprilie 2024
ActualitateProf. Doina Marinov, detașată director la Colegiul Național „Gh.Vrănceanu”

Prof. Doina Marinov, detașată director la Colegiul Național „Gh.Vrănceanu”

În urma Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Bacău, care a avut loc ieri, s-a aprobat numirea făcută de prof. Florin Lazăr, inspector școlar general, ca prof. Doina Marinov să fie detașată în interesul învățământului pentru a ocupa funcția de director la Colegiul Național „Gh. Vrănceanu”.

Asta după ce, așa cum a prezentat Deșteptarea într-o ediție anterioară, cei doi directori – prof. Gabriel Andrei (director) și prof. Marian Popa (director adjunct) și-au înaintat demisiile, din motive personale, după cum au precizat, iar posturile acestora s-au vacantat, conform Contractului colectiv unic la nivel de ramură, începând de azi, 15 iunie.

„Deocamdată nu va fi o numire și pe funcția de director adjunct. Urmează ca doamna Marinov, până pe 31 august cât a primit această detașare, să își aleagă un coleg cu care să lucreze în echipă. Nu va fi o nouă numire nici pe funcția pe care dumneaei o are în Inspectoratul Școlar. Vom vedea ce va mai fi după 31 august, când se vor face noi numiri, pentru anul școlar viitor”, ne-a declarat prof. Florin Lazăr, inspector general.



Prof. Doina Marinov este cadru didactic la catedra de Limba și literatura română în Colegiul Național „Gh. Vrănceanu”, dar ocupă și funcția de inspector școlar de specialitate. Profesorii Gabriel Andrei și Marian Popa își vor continua munca la catedră, ambii fiind titulari pe disciplina Matematică, la același colegiu.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri