30 aprilie 2024
SportHandbal masculin: ONSȘ, o reușită

Handbal masculin: ONSȘ, o reușită

Faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal masculin, ediția 2018 s-a dovedit o reușită. Atât din punct de vedere organizatoric, cât și în plan sportiv.

Competiția desfășurată de vineri și până duminică în Bacău a încununat drept campioană echipa Colegiului Național „Mircea Eliade” din Sighișoara.

În finala jucată duminică, 27 mai, la Sala Sporturilor, formația din Sighișoara s-a impus cu 25-20 contra campioanei din 2017, LPS Bacău care trecuse de ardeleni în jocurile din grupă!



„Acest rezultat este unul bun în condițiile în care nu am putut conta în finală pe golgheterul competiției, Andrei Drăgan”, a declarat antrenorul LPS Bacău, Ioan Gorun.

„Sighișoara este o adevărată selecționată, în timp ce Bacăul se bazează doar pe jucătorii proprii. Asta este diferența, care nu face decât să sporească meritele Bacăului”, a subliniat directorul CSȘ Bacău, Marius Căpușă, cel care a oficiat premierea vice-campioanei.

Podiumul fazei finale a ONSȘ a fost completat de echipa Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reșiță, care a trecut în meciul pentru locurile 3-4 de Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” din Baia Mare.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri