29 martie 2024
ActualitateSărbătorim împreună Ziua Copilului în Orășelul Creatoria @Arena Mall!

Sărbătorim împreună Ziua Copilului în Orășelul Creatoria @Arena Mall!

Dragi părinți și copii, Arena Mall vă invită într-o „Călătorie în Orășelul Creatoria!” în perioada 1–3 iunie. Cei mici sunt invitați să experimenteze bucuria jocurilor LEGO, într-un cadru organizat și coordonat.

În spațiul de joacă special amenajat de la parterul centrului comercial, copiii își vor pune creativitatea în practică și vor putea realiza creații LEGO pe diferite teme.

Fiecare copil poate intra zilnic (GRATUIT) în Orășelul Creatoria și se poate înscrie la tombola cu premii surpriză Noriel, vouchere valorice Maxi Toys și marele premiu – o excursie la GARDALAND (cel mai mare parc de distracții din Italia).



Vino în perioada 1-3 iunie, între orele 10:00-22:00 să te bucuri de o călătorie fascinantă în Orășelul Creatoria, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari!

Intrarea la eveniment este gratuită, iar vârsta minimă de participare este de 4 ani. Fiecare copil poate petrece în orășel o oră pe zi. Piesele LEGO® se pot folosi doar în spațiul amenajat, unde pot participa 35 de copii simultan pe oră.

Aceștia vor avea la dispoziție o machetă interactivă unde pot construi în echipă, pot reproduce scene sau peisaje diferite, în funcție de inspirația de moment.

Urna va fi amplasată în zona fântânii arteziere (parter) iar taloanele vor fi înmânate de animatorii din orășel care vor coordona activitățile creative, precum și demersurile necesare de participare la tombolă.

Program: vineri, sâmbătă și duminică (1-3 iunie), în intervalul orar 10:00-22:00.

Participarea este GRATUITĂ.

Regulamentul de participare și alte informații pe website | www.arenamall.ro | și în aplicația Arena Mall | wifi.arenamall.ro |

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri