26 aprilie 2024
SportAJF Bacău: Lupescu da, Burleanu nu!

Mâine vor avea loc alegerile pentru președinția FRF

AJF Bacău: Lupescu da, Burleanu nu!

Mică-mare lovitură de teatru cu doar câteva zile înaintea alegerilor pentru președinția Federației Române de Fotbal. Pentru scrutinul din 18 aprilie, actualul președinte FRF, Răzvan Burleanu a pierdut girul și, implicit, votul Asociațiilor Județene de Fotbal.

Iar scânteia a fost aprinsă chiar de AJF-ul din orașul lui Burleanu, Bacău! Într-un comentariu postat pe un site de socializare, președintele AJF Bacău, Cristi Sava a anunțat că organismul pe care-l prezidează îl va vota pe Ionuț Lupescu și nu pe Răzvan Burleanu. „RESPECT.

Despre acest cuvânt se vorbește în fotbalul mare, în fotbalul în care milioanele de euro curg precum apa de la robinet. Un cuvânt pe care-l regăsim și în sloganul UEFA, forul care guvernează fotbalul de pe «Bătrânul Continent». Și chiar și pe tricourile fotbaliștilor ale căror echipe evoluează în competițiile organizate de autoritatea de la Nyon.



DA, despre asta este vorba. Despre RESPECT, atât în fotbalul mare, dar mai ales în fotbalul amator. Pentru că celor «mici» nu li se dă importanța cuvenită, deși sunt baza piramidei, am convenit, după o întrebare pusă mai marilor Asociației Regionale de Fotbal din Westfalia, partenerul nostru din țara campioanei mondiale, ca măcar o dată la patru ani, să-i consultăm și pe aceștia în privința alegerilor pentru funcția de președinte al FRF.

Așadar, prin grija secretarului general al AJF Bacău, din cei 43 de membri afiliați, au răspuns, în scris, solicitării noastre, un număr de 37 de cluburi și asociații sportive. Dintre acestea, 32 și-au exprimat opțiunea pentru Ionuț Lupescu, 3 pentru Răzvan Burleanu, un vot a primit Marcel Pușcaș, iar un singur club s-a abținut.

În atari condiții, în ședința Comitetului Executiv al AJF Bacău, din data de 13 aprilie, cu unanimitate de voturi s-a hotărât ca mandatul forului băcăuan pentru AG din 18 aprilie în privința Președintelui să fie IONUȚ LUPESCU”, a anunțat Cristi Sava.

La alegerile FRF de mâine vor vota 257 de membri afiliați.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri