28 martie 2024
SportPalmares...Dinamic!

Karate/ CN Shotokan ESKU

Palmares…Dinamic!

Karateka de la ASC Dinamic Bacău au dat lovitura la Campionatul Național Shotokan ESKU, competiție care a reunit, weekend-ul trecut, la complexul olimpic Sidney 2000 din Izvorani peste 300 de sportivi din toată țara. Gruparea coordonată de sensei Liliana Adochiței și sensei Alexandra Ciupercă a participat cu nouă sportivi, cucerind 17 medalii: două de aur, șapte de argint și opt de bronz.

”A fost campionatul la care am reușit cele mai bune rezultate de până acum. Cu o singură excepție, toți sportivii Dinamic au urcat pe podiumul de premiere.

În ciuda concurenței acerbe, am reușit un palmares foarte bun”, a precizat sensei Adochiței. Dinamic i-a avut în concurs pe: Robert Petrilă (kata și joc tehnic), Ariana Șerban (kata), Alecsya Munteanu (kata și kumite), Tudor Galan (kata și kumite), Alexandru Petrilă (kata și kumite), George Brăescu (kata și kumite), Ludivine Cochard (kata, kumite și kumite echipă), Mirela Șerban (kata, kumite și kumite echipe), Roxana Galan (kata, kumite și kumite echipe).



Medalii de aur: Alecsya Munteanu (kumite), Alexandru Petrilă (kumite).

Medalii de argint: Robert Petrilă (joc tehnic), Ludivine Cochrad (kumite și kumite echipe), Roxana Galan (kumite echipe), Mirela Șerban (kata și kumite echipe).

Medalii de bronz: Alecsya Munteanu (kata), Robert Petrilă (kata), Tudor Galan (kumite), George Brăescu (kata și kumite), Ludivine Cochard (kata), Mirela Șerban (kumite), Roxana Galan (kata și kumite).

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri