30 aprilie 2024
SportMijlocasul FC Stiinta Sorin Ionel Trofin si-a serbat ieri ziua de nume,...

Mijlocasul FC Stiinta Sorin Ionel Trofin si-a serbat ieri ziua de nume, fara sa-si faca griji ca de saptamana viitoare si-ar putea schimba echipa: Ion pozitiv

Liber la sprit

a



Lumea il stie mai mult de “Chelu”, decat de Ionel. Cu toate acestea, ieri, Sorin Ionel Trofin a primit mai multe telefoane de felicitare cu ocazia sarbatoririi zilei numelui. “Serbez in fiecare an Sfantul Ion”, marturiseste mijlocasul Stiintei Bacau, care are un motiv in plus pentru a-si aniversa cu regularitate onomastica: pe 31 ianuarie, de ziua sa de nastere, se afla mai mereu in cantonament. Petrecerea de ieri s-a desfasurat acasa, la Moinesti. “Am organizat ceva intim, alaturi de familie si prietenii apropiati”, declara Trofin, care a putut sa bea fara probleme si un pahar de sprit. Motivul? Reunirea FC Stiinta, programata initial azi, a fost amanata pentru luni.

a

E curios ce va fi

a

Fotbalistul de 33 de ani este la curent cu posibilitatea ca FC Stiinta, echipa la care este legitimat, sa se dizolve. “Am auzit despre asta, dar nu stiu foarte multe detalii. Mai mult ceea ce am citit si eu prin presa”, spune Sorin Trofin. “Din cate am inteles, pana luni, cand am fost convocati la stadion, ar trebui sa se stie exact ce si cum. Vom vedea atunci. Sunt si eu curios ce se va decide”, adauga jucatorul. “Ar fi bine sa se construiasca o echipa solida, care sa emita intr-un timp relativ scurt pretentii la promovare. E pacat ca Bacaul nu are o reprezentanta in prima liga”, opineaza “Chelu”.

a

Linistit

a

Indiferent de situatie, Sorin Trofin nu-si face griji in pricinta viitorului sau. “Ca voi juca in continuare la Stiinta, ca voi reveni la FCM Bacau, ca voi evolua in alta parte, ramane de vazut. Un loc pentru mine se va gasi, nu-mi fac probleme”, afirma mijlocasul, care nu exclude nici varianta de a redeveni jucator liber: “Daca se va desfiinta Stiinta, exista si posibilitatea de a fi din nou liber de contract”. Din postura de jucator liber, Trofin ar putea fi ofertat, din nou de echipe din prima liga. Adica acolo unde a refuzat sa joace in vara, el avand la vremea respectiva o propunere de la Farul Constanta.

a

Vine barza!

a

Motivatia refuzului e simpla. “Am preferat sa raman aproape de casa, sotia mea fiind insarcinata”, declara Trofin, care, la mijlocul lunii viitoare, va deveni tata pentru a doua oara. Astfel, langa Alexandru Sorin, scolarul din clasa intai, va veni micuta Maria Medeea. “Speram ca sarcina sa decurga in continuare fara probleme, la fel ca si nasterea. Si ne mai dorim ceva: ca ecograful sa nu ne fi pacalit”, zambeste viitorul tatic la puterea a doua. In conditiile aparitiei unui nou membru in familia Trofin, e de la sine de inteles ca Sorin sa-si doreasca un angajament cat mai aproape de casa: “Cel mai mult imi doresc sa raman in continuare la Bacau”.

a

Se simte ca nou

a

Desi va implini 33 de ani la sfarsitul lunii, Sorin Trofin este departe de a-si agata ghetele in cui. “Fara sa ma laud, nu-mi simt deloc varsta. Cred ca mai pot juca ani buni de acum inainte. Important este sa fiu sanatos si sa pot alerga”, declara “Chelu”, care in ultimul an a avut insa serioase probleme de sanatate. “Cat am fost la Mioveni, m-a chinuit pubalgia. Au fost dureri mari, am jucat si cu infiltratii, insa e bine ca totul a trecut. Acum ma simt ca nou si gata de treaba”, concluzioneaza Sorin Trofin. Zis “Chelu”. Si botezat Ionel.

Dan Sion

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri