30 aprilie 2024
SportDragos Huiban nu s-a putut odihni in noaptea ce a urmat meciului...

Dragos Huiban nu s-a putut odihni in noaptea ce a urmat meciului cu Dinamo ll / Ratari de cosmar

Seara neagra pentru Dragos Huiban. Sambata, la prima nocturna a FCM -ului dupa o pauza de un an, atacantul bacauan a ratat trei ocazii uriase. Toate din pozitie de unu la unu cu portarul lui Dinamo ll, Matache. Ratarile i-au privat pe “galben-albastri” de prima victorie in acest campionat si l-au coplesit pe Huiban. Ajuns acasa, a dormit putin si prost. De vina era si oboseala, dar si cosmarul situatiilor de gol irosite. aUn asemenea meci lasa urme”, a marturisit Dragos Huiban.

Pe sus

La doua zile de la partida cu Dinamo ll, Huiban era inca marcat de ratarile in serie. A vorbit insa despre ele cu o maturitate surprinzatoare pentru cei 18 ani ai sai. “La toate cele trei situatii m-am gandit ca va fi mai usor sa-l inving pe Matache daca trag pe sus. Din pacate, Matache a ramas de fiecare data pe picioare si a aparat. Poate ca a fost si o lipsa de inspiratie din partea mea, insa cu siguranta am avut si ghinion”, a spus internationalul de juniori.



Ce e bine, ce e rau

Revine la ideea de ghinion. De data aceasta foloseste persoana intai plural. “Imbucurator este ca echipa joaca. Altfel, n-am fi ajuns asa usor la poarta si nu ne-am fi creat atatea ocazii. Partea proasta este ca lipsa rezultatelor ne apasa. Cu un dram de noroc, lucrurile ar fi stat mult mai bine, de asta sunt ferm convins”, a rezumat Huiban situatia echipei sale dupa prima treime a turului de campionat.

Sprijin

Recunoaste ca ratarile il apasa, dar este convins ca va trece peste acest moment. “Am invatat sa tin capul sus”, a declarat atacantul Bacaului, care este sprijinit de persoanele din conducerea tehnica si administrativa. Antrenorul Cristi Popovici i-a dat incredere, sfatuindu-l sa dea dovada de mai mare atentie in situatii de gol precum cele irosite sambata seara. Finantatorul Dumitru Sechelariu l-a descris ca pe un mare talent care plateste tribut lipsei de experienta. “Toate aceste aprecieri ma ajuta mult. In astfel de momente, o vorba buna conteaza enorm”, a spus Huiban.

Meci ca oricare altul

Mai mult decat orice vorba buna, pe Dragos Huiban l-ar ajuta un gol inscris sambata, in derby-ul cu FC Stiinta. Jucatorul “galben-albastrilor” marturiseste ca, pentru el, partida contra celeilalte echipe a Bacaului nu se anunta una speciala. “Sincer, nici nu prea ii stiu pe cei de la Stiinta. In plus, tot trei puncte sunt puse in joc”, a spus Huiban, care a adaugat: “Trei puncte de care avem mare nevoie”. La fel cum are nevoie si Dragos Huiban de un gol.
Scris de Dan Sion

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri