30 aprilie 2024
SportDrum bun la Euro! / „Tricolorii"; au ajuns in Elvetia

Drum bun la Euro! / „Tricolorii”; au ajuns in Elvetia

Componentii echipei nationale au fost asteptati, ieri, la sosirea la hotelul din St. Gallen de ambasadorul Romaniei in Elvetia, Ionel Nicu Sava. De asemenea, la sosire, jucatorii romani au fost aplaudati de angajatii hotelui Santispark, unde vor sta pe timpul Campionatului European. Complexul hotelier este inconjurat de un gard peste care a fost montata o panza in culorile negru si alb. La sosirea nationalei, la hotel se aflau cinci bodyguarzi care pazeau intrarea. De asemenea, la receptie se afla arborat un drapel al Romaniei.
aCampionatul European este o mare ocazie pentru noi. Toti spun ca suntem cea mai slaba echipa din grupa, dar vom face totul pentru a schimba previziunile. Vrem sa fim surpriza Euro. Nu va fi usor, dar vom incerca”, a spus adecarul” din lotul Romaniei, Adrian Mutu.
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a anuntat obiectivul atricolorilor” la Euro 2008: aAm incredere ca avem echipa valoroasa, cu individualitati bune in lot. Eu sper ca programul pe care l-au facut antrenorii pentru echipa sa-i faca sa fie bine dispusi, cu dorinta de a juca. Obiectivul despre care am discutat cu antrenorii si cu jucatorii a fost o iesire din grupe”.
La Euro, Romania va evolua in grupa C, urmand sa intalneasca, in ordine, Franta (9 iunie – Zurich), Italia (13 iunie – Zurich) si Olanda (17 iunie – Berna).
Scris de Dsa

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri