30 aprilie 2024
SportHandbal masculin / Ultima repetitie

Handbal masculin / Ultima repetitie

@ Stiinta Municipal Dedeman Bacau – aU” Galati (astazi, ora 11.30, Sala Sporturilor)

Primul amical acasa, ultimul din intersezon. “Studentii” se prezinta pentru prima data in acest an in fata propriilor suporteri, intr-o partida de pregatire care va constitui repetitia generala inainte de reluarea campionatului.
Daca nu vor mai exista mici probleme medicale, Stiinta va evolua in premiera in 2008 in formula completa. In precedentele jocuri de verificare, absentele au stat la ordinea zilei. La meciul de la LPS Piatra Neamt (61-44), de la finalul stagiului de pregatire centralizata, au lipsit internationalii Sandu Iacob si Martin Prachar, plus trei jucatori trimisi acasa din cantonament (Mircea Muraru, Dragos Bursuc, Chike Onyejekwe). In turneul de la Odorhei (38-28 cu HC Odorhei, 33-54 cu Steaua, 35-30 cu DKSE Debreten) nu a ajuns Prachar, Ionut Rotaru a acuzat o durere la glezna, iar Rares Paunica si Sabin Ignat au avut de asemenea probleme de ordin medical. “Sper sa am toti jucatorii la dispozitie pentru acest ultim joc de verificare”, a spus antrenorul Gabriel Armanu, in ideea ca “trebuie sa cristalizam ultimele lucruri si sa le punem in aplicare. Vom exersa si ultimul sistem de aparare”.
Problema rezultatului nu se pune in fata unui adversar de divizie inferioara cum este Universitatea Galati. Handbalistilor bacauani le ramane doar sa faca o ultima repetitie in vederea returului. “Imi doresc ca meciul cu Galatiul sa fie, ca si celelalte amicale pe care le-am sustinut, un test util inainte de inceperea campionatului”, a subliniat Gabriel Armanu. Liga Nationala se reia la sfarsitul acestei saptamani, pe 3 februarie, zi in care Stiinta joaca in deplasare la Minaur Baia Mare.Scris de Dana Popa



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri