30 aprilie 2024
ActualitatePolitia in alerta

Politia in alerta

Furt soluționat, prejudiciu recuperat

La data de 25 martie a.c., polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au efectuat două percheziții domiciliare în comuna Sascut, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Din cercetările polițiștilor a rezultat că în noaptea de 17/18 martie a.c., o persoană de sex feminin de 30 de ani, din comuna Sascut ar fi pătruns fără drept în curtea locuineți unui localnic și ar fi sustras o bicicletă.
Bunul sustras a fost recuperate și restituit persoanei vătămate.
În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bunuri sustrase dintr-o societate comercială, recuperate în urma unei percheziții



La data de 25 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din Onești au au efectuat, în baza autorizației emise de Judecătoria Oneşti, o percheziție în comuna Ștefan cel Mare, la proprietatea unui bărbat de 46 de ani, din Onești.
Polițiștii au identificat și ridicat 5 acumulatori, în valoare de aproximativ 3000 lei, despre care s-a stabilit în urma cercetărilor, că ar fi fost fost sustraș de un bărbat de 33 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, în perioada 15-18 martie a.c., din incinta unei societăți comerciale.
Bunurile sustrase au fost restituite societății prejudiciate.
În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Condamnați la închisoare pentru furt, depistați și încarcerați

La data de 25 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din Moinești au depistat doi bărbați de 25 și 29 de ani, ambii din județul Bacău, care posedau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.
Cei doi au fost condamnați de Judecătoria Moinești la pedepse de un an și două luni închisoare fiecare, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
Bărbații au fost încarcerați la Penitenciarul Bacău.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri