30 aprilie 2024
ActualitateCosmin Necula il sustine pe Dragos Luchian

Cosmin Necula il sustine pe Dragos Luchian

Social-democratul Cosmin Necula, deputat de Bacau, a organizat joi, 15 ianuarie, o conferinta de presa in care si-a prezentat activitatea desfasurata, anul trecut, in Parlament si in teritoriu, precum si activitatea municipalei PSD Bacau, pe care o conduce.

Deputatul a vorbit despre cele 39 de initiative, din care 6 sunt deja legi, apoi s-a oprit asupra initiativelor care “reprezinta vointa directa a cetatenilor”, fiind propuse de cei veniti in audienta. Intre altele, e vorba despre acordarea grupelor I si II de munca, grupe de care ar fi indreptatiti sa beneficieze 3.000 de bacauani, pregatirea psihopedagica a ingrijitoarelor din gradinite si o reglementare care sa nu mai permita furnizorilor de energie sa ne factureze ce nu am consumat.

El a vorbit si despre sprijinul acordat Bacaului de catre Guvern: un milion de euro Spitalului Judetean de Urgenta pentru a despagubi o tânara infectata cu HIV, sase milioane de euro pentru Cobaltoterapie, introducerea in masterplan a autostrazii Bacau-Brasov etc. Cât priveste activitatea politica, Cosmin Necula a precizat:



“Noi, cei din PSD Bacau, suntem in stare de opozitie fata de Primaria Bacau, condusa de PNL, si ne vom comporta ca atare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa atacam nediscriminatoriu absolut totul si ca toate ideile promovate de colegii liberali sunt gresite. Vom sustine toate demersurile care sunt oportune pentru ca municipiul Bacau sa iasa din starea in care a cazut.”

Cosmin Necula a insistat asupra faptului ca municipala PSD il va sustine pe senatorul Dragos Luchian, in incercarea sa de a conduce Primaria Bacau:

“Consideram ca are suficiente solutii pentru anul urmator, fapt pentru care suntem pregatiti sa-l sustinem daca va veni cu proiecte viabile.” PSD are doi reprezentanti in CL Bacau si, uneori, i-ar mai putea avea alaturi pe cei patru alesi trecuti la UNPR. Cam putin si pentru a combate, si pentru a sustine proiectele. Cosmin Necula e primul parlamentar bacauan care isi prezinta munca in fata presei si a cetatenilor si, probabil, singurul.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri