7 aparate pe care ar trebui să le aibă fiecare bucătărie

A fi un bucătar de succes înseamnă că puteți să vă hrăniți familia în mod regulat și să oferiți mese sănătoase și hrănitoare în fiecare zi. Cu toate acestea, a găti înseamnă mai mult decât atât – gătitul este o modalitate excelentă de a vă folosi abilitățile creative și de a învăța altele noi.

Ceea ce vă va spune fiecare bucătar amator este că, deși vă puteți descurca cu doar câteva aparate și ustensile simple, pe măsură ce vă îmbunătățiți abilitățile, va trebui să găsiți spațiu pentru o configurare mai avansată și mai profesională.

Iată lista noastră cu cele 7 aparate esențiale pe care trebuie să le aveți în bucătăria dvs.

Mașină de spălat vasele

Lumea este plină de aparate de bucătărie utile, dar acesta este esențial, nu doar pentru inițiativele dvs. de gătit, ci și pentru a vă ușura viața. În loc să pierdeți ore cu spălatul vaselor, puteți încărca o mașină de spălat vase – dar asigurați-vă că o faceți fără să faceți greșeli – și să terminați instant. Vă lasă mai mult timp să vă concentrați asupra mesei în sine.

Frigider

Fiecare bucătărie are nevoie de un frigider, dar nu toate frigiderele sunt la fel. În funcție de dimensiunea familiei dvs., frigiderul dvs. poate varia de la mic la mare și este important să luați în considerare această problemă, atunci când alegeți un model. Un frigider trebuie să găzduiască toată mâncarea și băuturile, precum și fructele și legumele, așa că nu vă fie teamă să luați unul mai mare.

Cuptor cu microunde

Majoritatea oamenilor se opun acestor aparate, crezând că le-ar putea dăuna sănătății, dar adevărul este chiar opusul. Cuptoarele cu microunde sunt practice și utile, mai ales dacă vă grăbiți. Sunt deosebit de minunate pentru persoanele care au bebeluși, așa că investiți într-un cuptor cu microunde cât mai curând posibil.

Robot de bucătărie

Vorbind despre bebeluși, acesta este un alt aparat util care vă va ajuta să realizați multe în foarte puțin timp. De la mărunțirea brânzeturilor și felierea legumelor, până la descoperirea diferitelor rețete și pregătirea meselor sănătoase pentru copiii dvs. – un robot de bucătărie este cel mai rapid aparat de utilizat. Asigurați-vă că alegeți un model cu putere mare și începeți să vă procesați alimentele imediat.

Blender

Majoritatea oamenilor nu înțeleg diferența dintre un blender și un robot de bucătărie, dar orice bucătărie adecvată are nevoie de ambele. Capabil să amestece două sau mai multe ingrediente împreună în doar câteva secunde, blenderul vă va permite să savurați sucuri gustoase, sosuri și piureuri din fructele, legumele și ierburile dvs. preferate.

Cuptor

În funcție de tehnicile și preferințele dvs. de gătit, un cuptor s-ar putea transforma în cel mai util sau cel mai subutilizat aparat din bucătăria dvs. Nu toți bucătarii folosesc cuptoare în fiecare zi, dar dacă vă plac prăjiturile și mesele gătite lent, este o necesitate. Găsiți un model suficient de mare pentru întreaga familie și care să se potrivească în aspectul bucătăriei dvs.

Cafetieră

O mulțime de oameni nu își pot imagina să se trezească fără o ceașcă de cafea. Dacă sunteți unul dintre acești oameni, ar trebui să investiți într-o cafetieră de înaltă calitate, cât mai repede. Fie că vă place espresso, macchiato sau cappuccino, veți putea savura o ceașcă de cafea în câteva minute și puteți începe ziua în cel mai bun mod posibil.PUBLICITATE