Sambata 3 octombrie, de la ora 18.30, aniversarea „7 ani de Hello Shopping Park” invita bacauanii la cumparaturi si muzica buna alaturi de Delia.

Sezonul acesta,Delia împreună cu band-ul său va susține un concert live pentru a sarbatori 7 ani de la inaugurarea centrului comercial. Hello Shopping Park dă startul campaniei aniversare cu 150 de premii alaturi de un artist îndrăgit.

In seara de 3 octombrie si pe intreaga durata a lunii octombrie, clientii care vor face achizitii de minim 50 de lei, vor fi recompensati in baza bonurilor fiscale de catre promoterii Hello, cu un magnet de frigider aniversar cu Hello Shopping Park. Clientii care isi vor face o fotografie cu magnetul pe frigiderul lor de acasa sicare o vor incarca pe pagina de facebook Hello Shopping Park, vor trebui sa primeasca minim 10 like-uri de la prietenii lor pana la data de 31 octombrie. Cei calificati se inscriu in cursa castigurilor. Multe premii surpriza sunt puse in joc, alaturi de premiile cele mari – un notebook, un telefon mobil Samsung S3 si o combina frigorifica, acestea fiind oferite in parteneriat de catreHello Shopping Park si Altex.

PUBLICITATE

Startul campaniei aniversare se va da odata cu concertul Deliei. Delia se numară printre cele mai cunoscute cântarețe din țară, susținând de-a lungul carierei numeroase concerte și turnee atât în țară cât și în străinătate, având numeroși fani care o urmăresc în tot ceea ce face. A demonstrat că este una dintre cele mai talentate cântărețe, iar ultimile sale piese au fost adevarate hituri ce sunt fredonate de marea majoritate a adolescentilor, care i-au adus si satisfactieca artist: a deschis concertul extraordinar a lui Robbie Williams la Bucuresti.

Concert DELIA aniversar

Conceptul de campanie aniversara si concertul sunt implementate de Split Advertising.
Centrul comercial se întinde pe o suprafaţã de 105.000 mp, parcul ocupând 45,000 mp suprafaţã închiriabilã şi având 1035 locuri de parcare, din care hypermarketul Auchan are o suprafaţã de 13,000 de metri pãtraţi. Printre chiriaşii centrului comercial se numãrã retaileri internaţionalişi naţionali precum C&A, Altex, Elvila, Proges, Steilmann, Germanos, Orange Store, Top Shop. De asemenea,de curand, încã trei noi magazine ancorãsi-au deschis portile in cadrul centrului comercial: retailerul international de mobilã şi decoratiuni JYSK împreunã cu retailerii naţionali San Francisco Outlet şi Stock House, acestea avand 3500 mp.

Hello Shopping Park este administrat de ResoluteLarRomânia, liderîn managementulspecializatdebunuri imobiliare deţinute de instituţii financiareşiexpuneride creditimobiliarînRomânia.

ResoluteLar Romania este activã în România de peste 6 ani, dezvoltândşi operând o gamã largã de proprietãţi, având o vastã experienţãîn gestionarea garanţiilor imobiliare ataşate creditelor, atât în România cât şi pe plan internaţional.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ