Vineri, de la ora 16.00, la sala Ateneu, a avut loc fesivitatea aniversara la implinirea a 50 de ani de Invatamânt Superior de Educatie Fizica si Sport in Bacau.

Au participat cadre universitare, invitati speciali si absolventi ai Facultatii de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacau.

In cadrul festivitatii aniversare s-au acordat diplome si distinctii de recunoastere a rezultatelor inregistrate de-a lungul timpului de catre facultatea bacauana, precum si unor fosti studenti ai institutiei bacauane care, prin activitatea lor de performanta au adus României titluri importante de campioni nationali, europeni, mondiali si olimpici.

PUBLICITATE

Detalii cititi in editia de luni a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ