Agenția de pariuri Fortuna s-a lansat în anul 1990 la Praga și odată cu evoluția internetului s-a extins pe numeroase piețe importante din Europa Centrală, acolo unde este considerată ca fiind un punct de referință în industrie.

Operatorul și-a primit licența de funcționare în România în vara anului 2015, atunci când a achiziționat și 400 de sucursale de la Publicbet, pentru ca în acest moment să dețină peste 750 de agenții de cartier la nivel național. Cu toate acestea, o bună parte dintre membrii comunității pariorilor din România au semnalat pe forumul de discuții Fortuna, faptul că este mult mai avantajos să pariem online la această casă de pariuri. Iată principalele 5 motive indicate de pariori:

Poți depune și retrage fără cont bancar sau card de credit/debit

PUBLICITATE

a1

Foarte mulți dintre pariori evită să migreze pe online tocmai din cauza faptului că nu li se pare sigură tranzacționarea fondurilor pe internet.

Însă Fortuna a introdus opțiunea CashPoint, care le permite utilizatorilor să depună și să retragă fonduri de la ghișeele oricărei agenții de cartier – fără să fie nevoie de carduri de credit sau de conturi bancare și fără să perceapă vreun comision.
Suma minimă acceptată pentru depunere sau retragere este de numai 10 RON. Numai titularii conturilor pot tranzacționa din agenții – astfel încât este nevoie de prezentarea buletinului înainte de înmânarea câștigurilor.

Poți paria live mult mai rapid pe zeci de mii de partide lunar

Online poți să pariezi live mai rapid, mai ușor și mai sigur, pe cele peste 10.000 de evenimente sportive disponibile săptămânal în secţiunea live. Practic, nu vei mai fi limitat de locația în care te afli și nu mai trăiești riscul ca o eventuală coadă să-ți risipească șansa de a câștiga.

Având un computer sau un dispozitiv mobil (telefon sau tabletă) și o conexiune activă la internet, poți plasa pariurile live chiar în clipa în care îți dorești acest lucru, fără să mai depinzi de alți factori.

Închide pariurile și stai liniștit!

a2

Chiar dacă îți place adrenalina, poate că la un moment dat vei dori să închizi unul dintre pariurile plasate, fie pentru că obții un câștig frumos cu care ești mulțumit și preferi să eviți riscul de a pierde tot, fie pentru că îți dai seama că evenimentele nu decurg în favoarea ta și vrei să minimalizezi pierderile.

Ei bine, la Fortuna online poți face acest lucru folosind opțiunea Turbo CashOut, care îți permite închiderea pariurilor simple, dar și a celor multiple – indiferent dacă navighezi de pe computer sau de pe mobil.

Ai acces la o serie de bonusuri inedite

pariurix-desteptarea-3

Poți beneficia de promoții exclusive și inedite la acest operator dacă te înregistrezi la Fortuna prin intermediul site-ului celei mai mari și mai active comunități de pariori din România.

Da, vei primi ceva în plus la pachetul de bun-venit, dar te vei putea bucura și de toate celelalte oferte cum ar fi bonusul pentru pariuri multiple, care îți majorează câștigurile dacă joci mai multe evenimente pe un bilet sau bonusul de fidelitate pentru pariurile plasat de pe mobil și așa mai departe.

Poți juca zeci de bilete sistem fără să investești o căruță de bani

Împătimiții biletelor de tip sistem iubesc acest operator, deoarece miza minimă pe bilet sau linie din sistem este de numai $0.10 – adică mai puțin de 50 de bani.

Astfel, dacă obișnuiești să joci bilete tip sistem cu zeci de combinații, îți vei da seama de ce agenția Fortuna va reprezenta alegerea ta principală.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ