13 aprilie 2024
Eveniment4 ani de la înființarea grupului PRODUCĂTORI LOCALI

4 ani de la înființarea grupului PRODUCĂTORI LOCALI

Astăzi se împlinesc 4 ani de la înființarea grupului PRODUCATORI LOCALI și a inițiativei #ÎsRomân 🇷🇴 🤝, o inițiativă cu un scop nobil și o viziune clară asupra promovării tradițiilor și a economiei locale. Într-o postare emoționantă, Emanuel Corduneanu a rememorat momentul în care, în data de 1 aprilie 2020, ora 18:30, a fost creat pentru prima dată grupul, subliniind că nu a fost deloc o glumă.

Anul 2020 a fost unul dificil, marcat de restricții și incertitudini legate de pandemia de COVID-19. În fața acestei realități, Corduneanu și-a propus să facă ceva pentru a susține atât sănătatea, cât și economia locală. Astfel, a luat naștere inițiativa #ÎsRomân 🇷🇴 🤝, care promovează valorile autentice românești, cum ar fi folclorul, tradițiile, și portul popular.

Sub umbrela acestei inițiative, Corduneanu a încercat să sprijine cât mai mulți producători locali și firme românești prin diverse campanii și inițiative organizate de-a lungul timpului. Scopul a fost să evidențieze bogăția și diversitatea produselor locale și să încurajeze comunitatea să sprijine economia locală.Astfel, în cei 4 ani de la înființare, inițiativa #ÎsRomân 🇷🇴 🤝 a devenit un simbol al solidarității și al promovării identității românești autentice, contribuind la susținerea producătorilor locali și la dezvoltarea economiei locale.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri