Saxofonistul Sergiu Muşat, solist al Filarmonicii „Mihail Jora” dar şi al Filarmonicii Naţionale “Serghei Lunchevici” din Chişinău, ne-a obişnuit în spectacolele sale, cu cele mai iubite hit-uri romantice şi de jazz.

L-am ascultat cu piese celebre: Love Story, My Way, Yesterday, Feelings, Theme from Paradise, Woman in love, Historia de un amor.

La a patra ediţie a Saxofonului romantic, cu Sergiu Muşat, preşedintele Asociaţiei Culturale “Nume Noi” – îi are ca invitaţi pe Duo Olimpo din Italia şi This Cover Band. El ne propune două seri de jazz şi muzică uşoară din repertoriul universal.

PUBLICITATE

afis a1

Duo Olimpo a luat fiinţă în 2014. Învingători în concursuri internaţionale precum: Premio Crescendo în Florenţa, Concursul Internaţional de muzică de cameră “G.Rospigliosi” din Lamporecchio şi “Hyperion” din Roma, “Cenaclul de Muzică” din Pescara, “International Competition Young Academy Award 2015” din Roma. Au cântat la al XX-a ediţie de saxofon la Auditorium “G. Verdi” din Milano. Au o activitate concertistică intensă în Italia, Polonia, Germania şi Spania.

OZANA KALMUSKI ZAREA


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ