La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău, au depistat un bărbat de 31 ani, din Constanţa, care transporta cu o autoutilitară cu semiremorcă, un număr de 22 bovine, fără a deţine documente legale de provenienţă şi documente sanitar veterinare.

Poliţiştii au dispus confiscarea bovinelor şi sancţionarea societăţii comerciale transportatoare cu suma de 20.000 lei.

Constatarea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și a medicilor veterinari din cadrul Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bacău care au procedat, de asemenea, la sancţionarea contravenţională a societăţii transportatoare cu amendă în valoare de 3000 lei pentru lipsa documentelor sanitar veterinare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ