3 mai 2024
Actualitate2020 - Anul încercărilor

2020 – Anul încercărilor

Ne despart câteva zile de finalul unuia din cei mai dificili ani din ultimul interval de timp.
A fost un an în care a trebuit să ne redescoperim și să trăim viața diferit față de cum eram obișnuiți.

Chiar dacă pandemia globală a lăsat urme adânci în viețile noastre, trebuie să fim optimiști și să mergem mai departe, pentru că, oricâte încercări îți oferă viața, nu trebuie să ne dăm bătuți.

Pentru mine anul acesta a fost un an al încercărilor. Un an în care a trebuit să regândesc strategia atât la nivel personal, cât și de business. După cum știți, domeniul HoReCa a fost unul din cel mai greu încercate sectoare din această pandemie.



La nivel personal am trecut prin două încercări care, chiar dacă nu au fost încununate cu succes, m-au făcut să lupt și să iubesc și mai mult Bacăul și județul Bacău. Lupta mea pentru bunăstarea municipiul Bacău și a județului Bacău nu se va încheia nici azi, nici mâine și nici peste 20 de ani.

Din acest motiv doresc să le transmit câteva gânduri celor care sunt la cârma Bacăului și a județului Bacău, deoarece ajutorul meu este necondiționat și îl voi oferi ori de câte ori mi se va cere. Chiar dacă a început cu stângul mandatul de primar, domnului Viziteu îi doresc să aplece mai mult urechea la nevoile și dorințele cetățenilor. Înțeleg că este tânăr, cu dorință de muncă, dar trebuie să accepte că orașele moderne trec prin schimbări, se transformă și se adaptează necesităților actuale ale locuitorilor, astfel încât să aibă un nivel ridicat de accesibilitate și servicii cât mai calitative.

Tot pe această cale doresc să îl felicit și să îi mulțumesc domnului Valentin Ivancea, președinte al Consiliului Județean Bacău, pentru că ajuns în această funcție, nu a abandonat proiectele atât de utile județului Bacău și luptă cu tărie pentru ele. Mă bucur să văd că prioritare în mandatul său sunt vestita autostradă A13 (Bacău -Brașov), autostrada A7 ( Bacău – Suceava), extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare, spitalul județean și cel municipal etc.

Doresc să le reamintesc atât senatorilor, cât și deputaților aleși să reprezinte județul Bacău, să lupte fără oprire pentru bunăstarea județului, indiferent de culoarea politică sau orgolii.

După cum am spus mai sus, chiar dacă încercările mele de a candida nu au fost încununate cu succes, doresc să le transmit mulțumiri celor care au făcut parte din echipa de campanie, susținătorilor, votanților și, nu în ultimul rând, celor care nu m-au votat, pentru că doar datorită lor lupta mea pentru Bacău nu se va încheia.

Pe final de an vă doresc să fiți sănătoși, puternici și să treceți cu bine de sfârșitul acestei pandemii globale care ne-a pus la grea încercare.

ÎNTOTDEAUNA BACĂUL
Sergiu Sechelariu

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri