Politistii locali din cadrul Biroului de Siguranta Rutiera au executat, ieri, o acțiune, care a vizat respectarea prevederilor OUG 195/2002, privind abaterile statice ( oprire, parcare, acces interzis), in zona centrala a orasului ( Piata Centrala, Bulevardul Unirii, str. Vadul Bistritei).

Cu prilejul actiunii au fost verificate un numar de 20 autovehicule, fiind aplicate un numar de 16 sanctiuni contraventionale, in cuantum de 2230 lei si 30 puncte de penalizare la permisul auto.

“Facem apel pe aceasta cale catre conducatorii auto, care aleg sa parcheze/stationeze neregulamentar pe raza municipiului Bacau, sa evite aceste situatii, deoarece activitatile desfasurate de politstii locali pe aceasta linie au un caracter permenent, urmand a fi extinse si in celelalte zone ale orasului”, se arată într-un comunicat al Poliției locale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Tare aş vrea să văd această acțiune în stația de autobuz de pe str.Stefan cel Mare(Cafea cu lapte).Niciodată autobuzul nu poate intra in alveolă din cauza mașinilor parcate ale “vedetelor”

  2. Corect ar fi față de conducătorii auto băcăuani să fie mai întâi amenajate suficiente locuri de parcare (nu doar în centru), apoi se poate trece la sancțiuni pentru cei care nu parchează legal. Pentru a respecta legile trebuie să avem posibilitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ