Aerostar a încheiat stagiul de pregătire centralizată cu un meci de verificare susținut sâmbătă dimineață, pe stadionul „Letea”contra echipei de Liga a IV-a, Gauss Bacău. Victoria a revenit Gauss-ului, care beneficiind de un plus de prospețime fizică, dar și de experiență, în condițiile în care nu a utilizat, ca Aerostar, trei fotbaliști U19, s-a impus cu 4-3.

„Aviatorii” s-au aflat în avantaj cu 1-0 și 2-1, prin reușitele lui Artenie, însă Gauss a revenit, conducând cu 4-2 grație „dublei” lui Bogdan Lupu, a golului înscris de Ramon Gheorghe și a autogolului semnat de Mihăeș, înainte ca Andrei Pavel să puncteze pentru Aerostar și să stabilească astfel rezultatul final.

Antrenorul Aerostarului, Cristi Popovici a început testul de sâmbătă cu următoarea garnitură: Hărăguță- B. Ardei, Mihălăchioae, Mihăeș, Oanea- Buciuman, Adăscăliței, Chirilă, Artenie- Vraciu, Tudorache. Au mai evoluat pe parcurs: Albescu, Ichim, Dima, Strat, Honea, Istrate, A. Pavel. De partea cealaltă, Gauss, care s-a întărit și mai mult prin aducerea lui Doboș și R. Gheorghe, a mizat pe următorul „unsprezece” de start: Miron- Dediu, Lozneanu, Șt. Pavel, Dobârceanu- M. Doboș, Întuneric, R. Gheorghe, B. Lupu- Boghian, Diaconu. Au mai jucat: Șuștac, A. Mocanu, Trăistaru, Cl. Filip, Honea, Neagu.

Miercuri, 16 august, se va stabili programul Ligii a III-a, care va începe pe 26 august. Înainte de startul campionatului, Aerostar va mai disputa două jocuri de verificare, ambele în deplasare: miercuri, cu Steaua Magic Iași, iar sâmbătă, la CSM Pașcani.

Gauss în schimb, a intrat în linie dreaptă, la finalul acestei săptămăni urmând sa debuteze în campionatul Ligii a IV-a, care o găsește favorită certă la promovarea în C.

17 COMENTARII

 1. Chiar daca vine dupa perioada de cantonament si e vb doar de un amical Aerostar n-are voie sa se prezinte asa in special daca isi doreste cu adevarat promovarea.
  PS: tot am auzit ca Gauss este de fapt FCM si ca este echipa suporterilor. Care suporteri? Am fost simbata pe Letea si l-am vazut doar pe Olandezul si inca vreo 6-7. Asta-i masa de suporteri? Si inca ceva: cum sa-i zici FCM daca in acte apare Gauss? Nu mai vorbesc de faptul ca palmaresul este in alta parte. Apropo: bai baieti cum de ati pus sigla FCM Bacau pe tricouri daca nu ati luat nici palmaresul si nici sigla? Atentie la neatentie…cam miroase a furt. Vezi si cazul Steaua- FCSB

 2. Gauss are lot mai puternic, dar nu vor face fata prea mult, din cauza ca nu se antreneaza profesionist (nu au conditii). Cu alte cuvinte, au fost si mai odihniti si fara juniori. Pacat ca jucatori de liga 2 (unii ar fi mers si in liga 1, cu antrenament) sunt nevoiti sa joace in liga 4 ! Juniorii transforma liga 3 intr-un campionat de tineret-sperante.

 3. In pregatiri, se iau multe tepe. O formula mai eficienta ar fi: Albescu – Mihalachioaie, Mihaes, Dima (Ichim), Oanea – Sahru, Adascalitei, Honea (Gheorghiu, Strat), Artenie – Vraciu, Tudorache. Nu stiu cu juniorii cum ar trebui…

 4. Asta e echipa de Liga a 2-a in mod normal, sunt jucatori care acum 3-4 ani jucau in Liga 1. Daca s-ar antrena calumea, ar ajunge in B cu promovari consecutive.

 5. Vedeti voi ca au disparut o parte de jucatori care au jucat la aerostar si au facuto bine gen Dima Honea dar cristi a adus cookie lui care a facut praf Foresta

 6. Ar fi bine pentru Bacau sa promoveze Aerostar sau alta echipa in liga 2 dar acolo e ceva ce nu merge bine. Si nu de jucatori e vorba, ci de alți profesioniști

 7. ”A”, cred că ai o mare frustrare. Nu poți vorbi așa de Cr.Popovici. Nu are nimic în comun cu declinul Forestei.
  ”Cr7”, conducerea Aerostarului este mai profesionistă ca oricare alta de pe la grupările băcăuane. Conducerea CS Aerostar știe cât este ”plapuma” de lungă. Se adaptează condițiilor de disponibilitate financiară.

 8. De asta ați schimbat 15 antrenori si 200 de fotbaliști in 7 ani, ca sunteți profesioniști. Probabil va trebuie 1 milion de euro sa Promovați in liga 2 si un campionat din 3 echipe , cu Sporting Chiscani si Valea Mărului . Dar am uitat ca v- au bătut si aia.

 9. In amicale se pot intimpla multe. Important e ce va fi in campionat. Din comentariile astea se pot vedea care sunt frustratii si cei care tin ghina..de asta merg lucrurile bine in Romania

 10. De asta fura politicienii si nu avem autostrăzi, ca tin oamenii ghina si sunt frustrati. Inteligent mai esti bai anonim, cel mai inteligent. Vinovații eșecurilor voastre sunt cei frustrati . Singura frustrare a oamenilor e aceea ca ajung tot felul de nepriceputi sa ia decizii in toate domeniile, inclusiv fotbalul. Iar echipele Gauss si Aerostar fac parte din aceasta categorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here