29 aprilie 2024
ActualitateAbsențe peste absențe și la ultima probă scrisă din Bac-ul de toamnă

Absențe peste absențe și la ultima probă scrisă din Bac-ul de toamnă

La fel ca și la celelalte două probe scrise, respectiv Limba și literatura română, Matematică sau Istorie, organizate în cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea de toamnă, și la ultima probă scrisă, cea la alegere în funcție de profil și de specializarea terminate, unii dintre cei înscriși au decis să absenteze.

„Din numărul total de candidați înscriși la această probă, respectiv 617, nu s-au prezentat 131. Nu a fost însă niciun eliminat.”
Prof. Doina Marinov, inspector școlar IȘJ Bacău

La această probă, candidații au avut de ales între Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – pentru profilul real, și Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie sau Sociologie – pentru profilul uman.



De astăzi, încep probele orale, respectiv evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română (25-28 august), evaluarea competenţelor digitale
(29-30 august) și evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (30-31 august).

Pe 1 septembrie se afişează primele rezultate (până la ora 16.00) şi se depun contestaţiile (între orele 16.00 – 20.00), iar pe 6 septembrie se vor afișa rezultatele finale.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri