Polițiști rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au acționat, la data de 20 martie a.c. pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive.

În cadrul acțiunii polițiștii au aplicat în total 229 de sancțiuni contravenționale, din care 125 sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate este de 76.190 de lei.

PUBLICITATE

De asemenea, față de 23 de conducători auto s-a luat măsura complementară a reținerii permiselor de conducere, dintre care 20 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Polițiștii au depistat un bărbat de 34 ani, din județul Neamt, care conducea un autoturism pe DN 2, în localitatea Filipești, cu viteza de 128 km/h.
Față de cel în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale și măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării acestui drept.

Tot pe DN 2, in localitatea Filipești, a fost depistat un bărbat de 39 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism cu viteza de 126km/h.
Față de cel în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale și măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării exercitării acestui drept.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. ii vad in fiecare zi , ordinari ce sunt. mai bine ar avea grija ce se intampla prin oras, altii alearga cu motocicletele prin centru cu aceeasi viteza , fara sa le pese ca trec oameni , cu carucioare cu copii, batrani, etc.

  2. ei atata stiu,atata fac,dar alte marlanii care se fac pe sosele nu se sanctioneaza ,vezi taximetristul din Onesti bolnav psihic care a facut ”ravagii” pe oituz !!!!

LĂSAȚI UN MESAJ