Echipa de volei feminin a Universității „Vasile Alecsandri” Bacău și-a păstrat titlul de campioană europeană universitară

Studentele băcăuane sunt profesoare de talie europeană la volei. O demonstrează și câștigarea, din nou, a titlului de campioane europene universitare la volei feminin.

Dacă anul trecut, Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău și-a adjudecat aurul continental în Croația, acolo unde a învins în finală cu 3-1 echipa Universității din Lausanne (Elveția), în 2017, băcăuancele s-au laureat campioane în Polonia, unde au trecut duminică, în ultimul act al competiției, cu 3-2 de Universitatea din Bordeaux. În formula Miclea, Ciocian, Cazacu, Baciu, Filipaș, Ciucu, Matache, Verșescu, Costin, Albu (libero), băcăuancele au revenit de la 0-1 (25-27) si 1-2 (26-28), impunându-se cu 25-22, 25-11, respectiv15-11.

PUBLICITATE

„Este un succes al colegilor mei de la Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății împreună cu domnul Florin Grapă, directorul CS Știința. Ne mândrim cu recucerirea acestui titlu continental, care reprezintă o onoare pentru instituția noastră de învățământ”, a declarat rectorul Universității „Vasile Alecsandri” Bacău, Carol Schnakovszky.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Ce prima? Nu și au luat încă salariile pe 2017…..Ce sa mai vb de prima? Nu au primit nimic ca au fost în Cupa României și au ieșit locul doi…..Așa ca….

  2. Vor primii exact banii pe care i-au primit anul trecut,de la Primarie,cand au castigat acelasi titlu european in Croatia,adica nimic ! Si cand te gandesti ca Bacaul este desemnat capitala a sportului european,te umfla si rasul si plansul .

  3. Alo dl Primar Necula a trecut un an de la castigarea mandatului de primar peste urbea de pe malul Bistritei….Bistrița curge la fel de lin…dar in oras nu sa schimbat nimic…O banca nouă…un loc de joacă…o reamenajare a unui parc…o strada de refăcut de la zero…sportul e la pământ in continuare…spitalul e in acelaș stadiu…teatrul Bacovia e la fel de trist….unitățile de învățământ au nevoie de o curățenie generală. ..de terenuri de sport…TRIST…am avut speranțe mari…capitală Culturală,capitala Sportului….trec ani peste noi…peste 20 de ani numai avem nevoie de cea avem nevoie acum cât suntem tineri.
    Felicitări fetelor si dn Grapa pentru rezultatele obtinute in anul 16/17.

LĂSAȚI UN MESAJ