Stefan Orheanu

Tinerii care au obținut rezultate bune în competițiile sportive sau în cele artistice se pot înscrie în „Programul MOL de promovare a talentelor” derulat de Fundația pentru Comunitate.

La edițiile anterioare, dintre băcăuani au fost premiați Benedicta Cadăr – nai, doi ani la rând, Ștefan Orheanu – dans irlandez, Georgiana Aniței – atletism și Ștefania Dospin – înot.

Anul acesta, concursul de proiecte are un buget de sponsorizare de 350.000 de lei, din care 160.000 de lei pentru sport.

„Sumele vor fi alocate tinerilor cu vârste între 8 și 18 ani, respectiv pentru categoria de peste 18 ani, care au nevoie de susținere pentru a participa la concursuri sau pentru a-și achiziționa echipamente și materiale”, arată Andras Imre, președintele FPC. Solicitările trebuie depuse până pe 17 iunie 2017.

Date suplimemtare se pot obține de pe site-ul www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro. Înscrierile se fac individual sau pe echipe sportive/ansambluri artistice.

Cererile vor fi evaluate de două jurii de specialitate. La sport, președintele juriului este Violeta Beclea-Szekely, medaliată olimpică la atletism, iar la secțiunea artă, violonistul Albert Markos, concertmaestru al Filarmonicii Transilvania din Cluj.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ