In perioada 6-8 noiembrie, Bacaul va gazdui Festivalul international de jazz. Consilierii locali au aprobat in sedinta extraordinara de ieri alocarea unei sume de 160.000 de lei din bugetul local pentru acest eveniment.

Suma a fost micsorata de la 200.000 de lei, iar evenimentele au fost concentrate, dupa cum a anuntat viceprimarul Radu Ababei, cel care a initiat hotarârea de consiliu. „Este vorba doar de deblocarea sumei care este deja in bugetul Teatrului «Bacovia». Ne bucuram ca vom primi vizita celui mai mare chitarist de jazz, Al di Meola”, a explicat viceprimarul Ababei.

Totodata, programul spectacolului a fost comprimat in trei zile, vineri, sâmbata si duminica, când sunt programate concerte la orele 19 si 21. Capetele de afis ale intregului festival sunt renumitul saxofonist Kenny Garrett, prezent în concert în fata publicului bacauan într-o formula de quintet alaturi de muzicienii Vernell Brown – pian, Corcoran Holt – bass, Marcus Baylor – tobe, Rudy Bird – percutie, si Al DiMeola (foto), ce va sustine un concert extraordinar, într-o formula de trio, alaturi de Peter Kaszas (tobe, percutie) si chitaristul Peo Alfonsi.

PUBLICITATE

Lor li se vor alatura muzicieni extraordinari din tara si din strainatate. Spectacolele vor avea loc la Teatrul de Vara ”Radu Beligan” sau la Teatrul Municipal “Bacovia”, începând cu ora 19.00. Biletele au preturi cuprinse între 15 si 75 de lei si pot fi achizitionate de la agentia teatrului. 

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Sa mearga domnii CONSILIERI la asemenea preturi,HALAL d-le ABABEI
    pe când un spectacol de MARIONETE CU PENELISTI IN FRUNTE.
    TREBUIE SA CHEMAM DNA-UL SA LE DEA UN SPECTACOL LA PRIMARIE,SAU
    CURTEA DE CONTURI CA PREA ISI BAGA PICIOARELE IN BUGET.

LĂSAȚI UN MESAJ