În ziua de 14.01.2016 efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun Bacău” au identificat o persoană care comercializa ilegal ţigări.

În urma unei acţiuni specifice de prevenire şi combatere a faptelor antisociale în municipiul Bacău, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine şi siguranţă publică aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun Bacău” au identificat o femeie (Simona M. de 27 de ani din municipiul Bacău, fără ocupaţie ) care comercializa 120 de pachete de ţigări cu provenienţă necunoscută fără a avea documente legale.
Persoana a fost condusă de către jandarmi la sediul Secţiei 2 Poliţie din municipiul Bacău pentru continuarea cercetărilor şi adoptarea măsurilor legale.

Reamintim faptul că în conformitate cu prevederile Codului Vamal , introducerea sau scoaterea din ţară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal constituie infracţiunea de contrabandă şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi.

PUBLICITATE

Sunt asimilate infracţiunii de contrabandă colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. De ani de zile in Piata Centrala pe la toate colturile auzi ” tigari, tigari ” ,telefoane ,telefoane ! Aceleasi mutre de tigani vand furaciunile si tigarile de contrabanda . Militienii comunitari sunt prieteni la catarama cu ei ( au si ei “tainul ” lor )

LĂSAȚI UN MESAJ