Polițiștii rutieri au acționat și la data de 3 ianuarie a.c. pe principalele drumuri din județul Bacău pentru prevenirea victimizării prin accidente de circulație și fluidizarea traficului rutier.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au acționat cu 12 autospeciale din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, echipate cu aparate de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculeor.

Echipajele de poliție rutieră din teren au constatat 132 de abateri de la normele rutiere, aplicând tot atâtea sancțiuni contravenționale, dintre care 33 față de conducători auto care nu au respectat limitele de viteză.

De asemenea, față de 9 conducători auto s-a luat măsura reținerii permisului de conducere, iar în două cazuri s-a luat măsura retragerii certificatelor de înmatriculare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ