Miercuri, 27 mai, de la ora 17.00, sala mare a Teatrului Municipal „Bacovia” va gazdui ce-a de-a II-a editie a „11even experience”, un proiect national initiat de Asociatia „11even experience”, sustinut de Asociatia Mutatis Mutandis si Centrul de Resurse si Urgente Psihologice (CRUP) Bacau.

In cadrul evenimentului, 11 personalitati vor vorbi câte 11 minute, iar trupa de teatru „In the spot” va sustine un program artistic. Intre cele 11 personalitati ii regasim pe Anca Sigartau, directorul Teatrului Bacovia, Cristina Trepcea, membru Consiliul National al Audiovizualului, Mirela Retegan, creatoarea fenomenului Zurli, dar si un invitat surpriza.

Accesul in sala se va face pe baza de bilete, care sunt de fapt donatii pentru acest proiect, iar beneficiari sunt 30 de tineri cu vârste intre 13 si 23 de ani. Evenimentul se va incheia cu o petrecere ce va avea loc la Café du Théâtre.

PUBLICITATE

„Este vorba de un eveniment de public speaking transformat intr-o platforma de sustinere a ideii acesteia de CRUP, de a exista in mediu O.N.G. a unui spatiu educational in care oamenii sa gaseasca ceea ce au nevoie când se afla intr-o situatie de viata foarte complicata pentru resursele lor din momentul respectiv”, a declarat Alina Caprioara (foto), presedinta Asociatiei Mutatis Mutandis Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ