11 pe loc la Politia Rutiera

7 octombrie a.c., a fost ultima zi în care persoanele care au dorit să devină agenți de poliție s-au putut înscrie la concursul organizat pentru ocuparea din sursă externă a celor 52 de funcții vacante.

2
permis

In perioada 03-07 octombrie a.c., 460 de cetățeni și-au depus candidatura la Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, în vederea participării la concurs.

Cea mai mare concurenta – 11 pe loc – se inregistreaza la Politia Rutiera, unde pentru cele 7 posturi vacante de agenți de poliție scoase la concurs s-au înscris 78 de candidați.

Pentru 11 posturi vacante de agenți de poliție în specialitatea siguranță publică și patrulare, s-au înscris 82 de persoane.

Pentru postul vacant în specialitatea siguranță publică și patrulare și conductor câini s-au înscris 6 candidați.

Alți 294 de candidați au optat pentru cele 33 de funcții de ajutor șef de post scoase la concurs.

De asemenea, 3 persoane s-au înscris pentru funcția de agent de poliție în specialitatea ordine publică, prin reîncadrare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Se intreaba cineva oare de ce vor toti la circulatie?
    In perioada interbelica cea mai mare sanctiune pentru un politist era “sa fie dat la circulatie”.
    Atunci puteai numara automobilele cu degetele de la doua maini, acum nu le ajung doua maini sa adune spagile.

LĂSAȚI UN MESAJ