Curtea de Apel Bacau a mentinut condamnarile date de Tribunal celebrei proxenete „Marina” si celor doi fii ai acesteia, acuzati ca au sechestrat si exploatat sexual mai multe tinere din judetul Bacau, printre care unele minore si cu dizabilitati.

Maria Ungurianu, cunoscuta in lumea interlopa ca „Marina”, a fost condamnata la 11 ani de inchisoare, pentru constituire si aderare la un grup infractional organizat, trafic de persoane si de minori. Pentru aceleasi infractiuni, doi dintre fiii ei, Ovidiu Vasile Ungurianu si Gheorghe Andrei Ungurianu, au primit pedepse de câte 7 ani si 4 luni închisoare.

In acelasi timp, au fost confiscate de la inculpati sumele câstigate de pe urma fetelor exploatate sexual, circa 88.000 lei, si au fost admise despagubiri morale pentru victimele proxenetilor, in suma totala de 17.000 euro si 5.000 lei.

PUBLICITATE

Curtea de Apel a modificat sentinta primei instante doar in ceea ce priveste daunele morale acordate victimei Ramona Andreea S. pe care le-a redus de la 7.000 euro la 20.000 lei.

Sentinta este definitiva. Marina a executat deja doi ani din pedeapsa, fiind arestata in ianuarie 2014 când mai multe tinere au facut plângeri impotriva celor trei traficanti.

Fetele, majoritatea fara scoala si din familii sarace de la tara, au povestit despre chinurile prin care au trecut in bordelul din centrul Bacaului.

Victime au cazut si tinere din oras, tintele proxenetilor fiind cu precadere elevele de la Scoala Speciala „Henri Coanda”, cu retard mintal, dar si de la Colegiul Tehnic „Letea”.

Aduse cu forta în bordelul Marinei, fetele erau obligate sa întretina relatii sexuale, iar cele care incercau sa fuga erau batute si încuiate în baie zile intregi, fara hrana, drept pedeapsa.

In general, intr-o zi, o fata avea patru-cinci clienti, iar banii platiti de acestia (100 – 200 de lei pe ora) ajungeau în buzunarele proxenetilor.

Când nu aveau clienti, victimele erau sclave in casa – faceau mâncare, curatenie, spalau vasele si hainele tuturor si curatau dupa câini.

Un episod socant apare in rechizitoriu despre o fata care a ramas însarcinata si a ajuns sa fie hartuita de proxeneti chiar si in spital, in incercarea acestora de a o duce inapoi in bordel.

Cruzimea de care au dat dovada traficantii reiese si din povestea altei tinere, gasita intr-un beci din blocul „Luxor”, unde fusese abandonata de proxeneti, fara hrana si apa.

Lidia Caruntu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Aceasta imbecila numita MARINA ,trebuia sa fie demult dupa gratii.Eram tanar cand se stia de ea.Acuma s au trezit autoritatile sa o bage la racoare?11 ani ptr distrugerea a mii de fete?!Credeti ca este de ajuns?Din ‘94,95 etc se ocupa familia asta de cretini cu asa ceva.Daca nu si mai devreme.Rusine sa le fie celor ce au protejat acest clan de rahat din Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ