105 locuințe ANL vor fi repartizate tinerilor băcăuani

1

În ședința Consiliului Local de astăzi s-a validat lista nominală a celor 105 solicitanți, cu dosare aprobate, care vor primi spre închiriere o locuință ANL (garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere situate pe străzile Narciselor, Făgăraș, Letea, Bucegi și Depoului).

În perioada următoare persoanele respective vor trebui să reconfirme dosarele depuse, urmând să semneze contractul de închiriere și să primească locuința repartizată.

Cele 105 locuințe au fost predate în ultima perioadă de foștii chiriași sau au fost eliberate ca urmare a acțiunilor de control întreprinse de Compartimentul Fond Locativ al Municipiului Bacău, în colaborare cu Poliția Locală.

PUBLICITATE

Persoanele care au fost depistate că nu locuiau la adresele respective sau subînchiriau ilegal au fost somate să elibereze și să predea municipiului locuințele ANL, fiind reziliate contractele acestora. Din toamna anului trecut s-au făcut eforturi pentru a se elibera imobilele ocupate abuziv, astfel încât un număr cât mai mare de persoane aflate pe lista de așteptare să poată beneficia de o locuință.

La această dată, un număr total de 155 de dosare sunt eligibile, îndeplinind condițiile legale, pentru acordarea unui imobil ANL. 105 dosare au fost soluționate astăzi, dar în perioada următoare vor continua acțiunile de control în vederea clarificării situației juridice a întregului fond locativ, precum și demersurile pentru repartizarea unor noi locuințe

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Cum s-a facut atunci repartizarea celor 105 apartamente care s-au dovedit a fi o afacere sau o mafie imobiliara ? Cu aceste 105 apartamente nu s-a rezolavat decat “o picatura” din cele 3500 de cererei existente la primarie.
    Ar fi bine sa vedem ale blocuri noi construite.

LĂSAȚI UN MESAJ