FOTO: https://www.facebook.com/PrimarOnesti

Ansamblul monumental “Regina Maria”, din Onești, unde sunt amintiți soldații romăni care au căzut în luptele din Primul Război Mondial, a fost vandalizat în cursul zilei de ieri, informează primarul orașului Nicolae Gnatiuc, pe contul său de facebook.

Coroanele depuse cu ocazia Zilei Eroilor, de Înălțare au fost incendiate de persoane rămase, deocamdată, necunoscute.

FOTO: https://www.facebook.com/PrimarOnesti

“Fac un apel la toți cei care au detalii despre autorii acestui act de vandalism, sa le ofere organelor de ordine, pentru ca aceștia să fie prinși și deferiți justiției.
Personal, mă voi asigura că în cel mai scurt timp monumentul va fi readus la starea inițială, iar în Consiliul Local voi promova un proiect de monitorizare video a cât mai multor zone din Onești, deoarece oneştenii merită un oraș curat, prosper și fără acte de vandalism.” – a scris primarul Gnatiuc pe contul său de socializare.

Ieri s-au împlinit 97 de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon, care consfințea unirea Transilvaniei cu România.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. nesimtitilor, muriti in chinuri. stramosii nostri au luptat pe front, in timp ce voi sunteti niste drogati smecheri intre patru pereti, dispareti cu totii

  2. As vrea sa vad eu toti “derbedeii” astia care se cred a fi foarte “amuzanti” prin astfel de gesturi cum s-ar comporta in caz de un eveniment nefericit daca Romania ar fi atacata si statul Roman ar trebui sa recruteze iarasi din randul civililor. Ar mai da dovada de aceasi “barbatie”. Cat de mult au degenerat tinerii de astazi, daca despre ei ar fi vorba aici.

  3. acestia trebuie neaparat gasiti , si nu arest la domiciliu. la munca gratis la toate monumentele eroilor de pe tot frontul moldovei. ANIMALE DE OAMENI.

  4. Adevarul este ca Monumentul Eroilor Neamului,desi este in fata primariei nu este complet nesupravegheat.Monumentu,de multe ori este locul de joaca a copiilor din blocul glisant din spate,uneori se intampla ca acest lucru sa se desfasoare chiar sub ochii politistului de la intrarea in primarie sau(si)sub privirile parintilor.Odata mi s-a intamplat sa fiu martor la joaca unor copii cu mingea in interiorul monumentului.Cand le-am atras atentia copiilor am fost agresat verbal de catre parintii copiilor.

  5. In Statele Unite monumentele eroilor sunt tabbu pentru oricine, fie el copil sau adult. Nimeni nu intra acolo decat organizat. Exista un spirit civic extraordinar la orice monument al eroilor. Steaguri, flori, cinstire…americanii stiu sa isi respecte eroii. In curand Romania, datorita indolentei, analfabetismului, fuduliei, nerespectarii claselor sociale ( fiecare sa-si stie locul in societate ) va deveni o tara distrusa……din toate punctele de vedere !! Dar pe cine intereseaza?!!

LĂSAȚI UN MESAJ