Mulțumesc tuturor cetǎțenilor din municipiul Moinești care și-au exercitat dreptul la vot, cu ocazia alegerilor parțiale. Prezența la urne indicǎ un real interes din partea moineștenilor pentru dezvoltarea localității ȋn care au ales sǎ-și construiascǎ viitorul. Ṣi, nu ȋn ultimul rȃnd, doresc sǎ mulțumesc electoratului ALDE pentru susținerea și ȋncrederea pe care ne-au acordat-o de-a lungul timpului.

Astǎzi, 64% din voturile exprimate de moineșteni au fost acordate stabilitǎții, performanței și continuitǎții ȋn administrația publicǎ localǎ. Îl felicit pe domnul Valentin Vieru pentru rezultatul obținut, pentru campania ireproșabilǎ și pentru devotamentul de care a dat dovada ȋn cei 27 de ani petrecuți ȋn serviciul cetǎțenilor din Moinești.

Sunt convins cǎ nu existǎ o persoanǎ mai capabilǎ pentru continuarea demersurilor ȋntreprinse ȋn perioada ȋn care l-am avut alǎturi ȋn calitate de viceprimar, dovada fiind evoluția frumoasǎ pe care a avut-o municipiul nostru ȋn ultimii 9 ani. Mǎ bucurǎ faptul cǎ parteneriatul nostru va continua ȋntr-o nouǎ formulǎ și ȋmpreunǎ, putem sǎ asigurǎm Moineștiul și pe dumneavoastră, de o continuǎ dezvoltare, așa cum am demonstrat-o și ȋn trecut.

PUBLICITATE

Fǎrǎ dumneavoastrǎ, cei care ne-ați votat de fiecare datǎ, nu am fi putut moderniza orașul astfel ȋncȃt sǎ-l adaptǎm nevoilor zilelor noastre. Împreunǎ, putem construi un municipiu puternic, o comunitate unitǎ de aceleași idealuri, ȋn care eu, ȋn calitate de senator de Bacǎu , mǎ pot implica activ.

Vă mulțumesc încă o dată tuturor și mult succes, domnule primar!

Viorel Ilie
Senator de Bacău


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ