Finala din acest an a Cupei României „Urban Building”, faza județeană le va aduce față în față pe Viitorul Curița și Voința Gârleni, care se vor înfrunta pentru trofeu miercuri, 21 iunie, de la ora 17.30, la Letea-Veche.

Noul sponsor principal al competiției, Urban Building, care a încheiat săptămâna aceasta un parteneriat cu AJF Bacău, va oferi premii finalistelor. În semifinalele disputate miercuri, Viitorul Curița s-a impus cu 1-0 pe terenul dărmăneștenilor de la UZU, în timp ce Voința Gârleni a avut câștig de cauză cu 2-1 în fieful CSȘM-ului Bacău.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 17 iunie, campioana județului Bacău, Viitorul Curița va susține, în deplasare, prima manșă a barajului pentru promovare în C cu reprezentanta Botoșaniului, Sănătatea Darabani. Returul „barajului” dintre Curița și Sănătatea Darabani va avea loc pe 24 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul „CSM” din Onești.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Oare de ce AJF Baău i-a ”înghesuit” cu jocuri, cu meciuri din trei în trei zile pe cei de la Curița ? Eu cred că nu întâmplător s-a procedat așa. Ex – meciul de pe ”Letea”, cu o importanță de 50 de bani, nu putea fi programat săptămâna cealalaltă, adică după meciul de ”baraj” cu Darabani ??? Meciul de la Darabani (turul) a fost ff greu, iar acum echipa avea nevoie de o pregătire mai specială. Dacă în meciul de pe ”Letea” se accidentează unul- doi jucători de la Curița ? Se poate rata promovarea ? D-le Cr. Sava, mai multă atenție la detalii. Ori nu vă interesează ?!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ