BOBOCEII clasei pregătitoare B Step by Step de la Școala Gimnazială „Alexandru cel Bun” Bacău, împreună cu doamna învăţătoare Lenuța Iosub, au sărbătorit miercuri, 16 martie 2016 împlinirea a 100 de zile de şcoală. În cadrul alternativei educaţionale Step by Step această sărbătoare reprezintă o tradiţie pe care copiii o marchează prin pregătirea şi prezentarea unor colecţii de o sută de obiecte, colecţii ce vor împodobi sala de clasă şi holurile şcolii.

În realizarea colecţiilor, elevii clasei pregătitoare au fost sprijiniţi de către părinţi.
Încă de la începutul anului şcolar, aceştia au adunat obiectele necesare pe care, mai apoi, le-au aranjat pentru a putea fi prezentate în faţa colegilor, într-un mod cât mai original. Colecţiile au fost care mai de care mai interesante: piese Lego, cercei, nasturi, inele, şerveţele (moştenire de familie), fluturi, flori, animale, scoici, abţibilduri, maşinuţe, jucării de la ouăle de ciocolată Kinder etc. Bucuria prezentării întregeşte munca depusă şi valorifică timpul petrecut împreună. Vorbim de colecţii de suflet care au reuşit să reunească şi să reprezinte fiecare familie. Fiecare elev a fost premiat cu un tricou care avea inscripţionat „100 de zile de școală Step by Step”.

Ziua a fost presărată şi cu un program artistic realizat de doamna profesor Lenuța Iosub și prezentat invitaţilor. Copiii împreună cu părinții au călătorit prin fel de fel de împărății unde s-au întâlnit cu personaje din poveștile lui Ion Creangă, frații Grimm, Petre Ispirescu și Mihail Sadoveanu.. Actorii „bobocei” au reuşit să fure multe zâmbete invitaților.

PUBLICITATE

[wonderplugin_gallery id=”468″]

De la petrecere nu a lipsit tortul.

Această zi de sărbătoare încheiată plăcut a fost aşa de strălucitoare datorită implicării fiecărui membru al fiecărui bobocel.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ