100 de ani de istorie reflectată în oracole și caiete de amintiri. Acces permis doar cu Certificat Verde

  Complexul Muzeal „Iulian Antonescu” Bacău în colaborare cu Asociaţia Muzeul Jucăriilor Bucureşti, vă invită să vă lăsaţi captivaţi de magia sărbătorilor de iarnă care ne bat la usă, să daţi frâu liber bucuriei şi să depănaţi amintiri împreună cu cei dragi, vizitând expoziţia „100 de ani de istorie reflectată în oracole şi caiete de amintiri”

  Expoziţia cuprinde peste 300 de oracole, caiete de amintiri din intervalul 1880-1980 şi obiecte şcolare care fac parte din colecţia particulară Cristian şi Mihai Dumitru, Asociaţia Muzeul Jucăriilor Bucureşti.

  Vernisajul va avea loc joi, 18 noiembrie 2021, ora 11, la sediul din str. 9 Mai, nr 7, Sala 13. Expoziția poate fi vizitată în perioada 18 noiembrie 2021 – ianuarie 2022, în intervalul orar 9.00-17.00, de marți până duminică, cu excepţia sărbătorilor legale.

  Din cauza condițiilor pandemice și pentru evitarea contaminării și răspândirii virusului Covid 19 accesul este permis în următoarele condiţii:
  – certificatul verde privind vaccinarea (emis cu 10 zile după efectuarea schemei complete de vaccinare); rezultatul unui test negativ RT-PCR (emis cu maxim 72 de ore înainte); dovada trecerii prin boală între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS CoV-2; purtarea măștii de protecție și a măsurilor de distanțare fizică.  Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
  PUBLICITATE